• Home
  • Rreth nesh
  • Vendndodhja e showroom
  • Kontakt

Best Seller Albania: Kompania më e re në tregun shqiptar në shitjen e mobiljeve. Shtëpia është vendi më i shenjtë për të gjithë ne, madje një shtëpi e mobiluar mirë , e bën atë akoma dhe më mikpritëse dhe na jep një relaks , i cili është aq i domosdoshëm , pas një dite të gjatë pune.

Prandaj dhe ne , jemi krijuar që t’i falim këtë kënaqësi pjesës më të madhe të shqiptarëve, duke i ofruar një gamë mobiljesh për gusto të ndryshme dhe ajo që është me tepër e rëndësishme , çmime të përballueshme për të gjitha shtresat e shoqërisë.

Ne kemi arritur në konkluzionin që në këtë treg kaq dinamik dhe të egër , ku konsumatori është gjithmonë i bombarduar me informacione më shumë të shtrembura se sa të sakta, të qënit transparent , korrekt , i gatshëm për t’i ofruar produktet në një mënyre innovative ,dhe një shërbim i shpejtë, ia bën shumë më të lehtë zgjedhjen e produktevee të duhura blersëve.

Këto pra janë karakteristikat që na bëjnë ne të veçohemi në tregun shqiptar, i cili ka shumë nevojë për një kulturë të re në shitje. Falë një stafi të përkushtuar dhe me objektivin e qartë për të qënë besnik me klientët dhe për të rritur besuseshmërinë te ata , synon të bëhet lider në treg , duke qëne gjithmonë i vëmendshëm për nevojat e tyre dhe gjithmonë gati për t’i ofruar më të mirën, sepse çdokush nga ne e meriton një shtëpi të bukur , pa qenë e nevoshjme të shpenzosh shuma marramëndse parash.

Gama e produkteve tona, duke filluar me krevate me lëkur ekologjike , me një dizajn bashkëkohor, të disponueshëm për tu bërë dhe me kontenitor , ku mund të vendosni rrobat apo sendet që përdorni më rrallë, apo dhomat e gjumit të një cilësie eksporti , janë gati të ofrohen për ju në çmimet absolutisht më të mira në treg.

Divanët dhe dyshekët , vijnë në një ofertë ku asnjërit nuk do t’i mungojnë në shtëpi , për të mos i humbur kështu çastet e bukura duke pare një film, apo të ulur rreth e rrotull me miqtë ose duke fjetur me të dashurit tanë.

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.