• Home
 • Rreth nesh
 • Vendndodhja e showroom
 • Kontakt
 • Patrizia

  Patrizia

  Dimensione te dollapit: 204x52x237 cm

  299 Euro

 • Letizzia

  Letizzia

  Dimensione te dollapit: 278x58x218 cm

  1049 Euro

 • Marilyn

  Marilyn

  Dimensione te dollapit: 278x60x219 cm

  1499 Euro

 • Double G

  Double G

  Dimensione te dollapit: 204x65x214 cm

  599 Euro

 • Vilma

  Vilma

  Dimensione te dollapit: 261x57x207 cm

  639 Euro

 • Futura

  Futura

  270 x 240 cm

  799 Euro

  Ose me këste nga 37 €/muaj. Dhomë gjumi e kompletuar, me dollap, komo, pasqyrë, krevat, 2 komodina. Zgara dhe dysheku nuk përfshihen në çmim
 • Eden

  Eden

  Dimensionet: 273x220x60cm

  899 Euro

  Ose me këste nga 43 €/muaj. Dhomë gjumi e kompletuar, me dollap, komo, pasqyrë, krevat, 2 komodina. Zgara dhe dysheku nuk përfshihen në çmim
 • Firenze

  Firenze

  Dimensionet 271x240x58

  649 Euro

  Ose me këste nga 32 €/muaj. Dhomë gjumi e kompletuar, me dollap, komo, pasqyrë, krevat, 2 komodina. Zgara dhe dysheku nuk përfshihen në çmim
 • Valentina

  Valentina

  Dimensionet 271x240x55

  899 Euro

  Ose me këste nga 43 €/muaj. Dhomë gjumi e kompletuar, me dollap, komo, pasqyrë, krevat, 2 komodina. Zgara dhe dysheku nuk përfshihen në çmim
 • Mozart

  Mozart

  Dimensionet:250x58x223

  799 Euro

  Ose me këste nga 37 €/muaj. Dhomë gjumi e kompletuar, me dollap, komo, pasqyrë, krevat, 2 komodina. Zgara dhe dysheku nuk përfshihen në çmim
 • Anita

  Anita

  Dimesionet:278x60x219cm

  1049 Euro

  Ose me këste nga 51 €/muaj. Dhomë gjumi e kompletuar, me dollap, komo, pasqyrë, krevat, 2 komodina. Zgara dhe dysheku nuk përfshihen në çmim
 • Sefura Grigio

  Sefura Grigio

  dimesione: 240x240x51

  399 Euro

  369 Euro

  Ose me këste nga 19 €/muaj. Dhomë gjumi e kompletuar, me dollap, komo, pasqyrë, krevat, 2 komodina. Zgara dhe dysheku nuk përfshihen në çmim
 • Butterfly

  Butterfly

  Dimensionet:261x57x200cm

  489 Euro

  Ose me këste nga 24 €/muaj. Dhomë gjumi e kompletuar, me dollap, komo, pasqyrë, krevat, 2 komodina. Zgara dhe dysheku nuk përfshihen në çmim
 • Lion

  Lion

  Dimensionet:261x57x207cm

  649 Euro

  Ose me këste nga 32 €/muaj. Dhomë gjumi e kompletuar, me dollap, komo, pasqyrë, krevat, 2 komodina. Zgara dhe dysheku nuk përfshihen në çmim
 • Tatjana Beige

  Tatjana Beige

  Dimensionet:279x62x249

  1399 Euro

  Ose me këste nga 88 €/muaj. Dhomë gjumi e kompletuar, me dollap, komo, pasqyrë, krevat, 2 komodina. Zgara dhe dysheku nuk përfshihen në çmim
 • Aurora

  Aurora

  Dimensionet:270x58x242cm

  1199 Euro

  Ose me këste nga 59 €/muaj. Dhomë gjumi e kompletuar, me dollap, komo, pasqyrë, krevat, 2 komodina. Zgara dhe dysheku nuk përfshihen në çmim
 • Giselle

  Giselle

  Dimensionet:270x241x60cm

  1499 Euro

  Ose me këste nga 73 €/muaj. Dhomë gjumi e kompletuar, me dollap, komo, pasqyrë, krevat, 2 komodina. Zgara dhe dysheku nuk përfshihen në çmim
 • Luisa

  Luisa

  Dimensionet:261x57x207cm

  649 Euro

  Ose me këste nga 32 €/muaj. Dhomë gjumi e kompletuar, me dollap, komo, pasqyrë, krevat, 2 komodina. Zgara dhe dysheku nuk përfshihen në çmim
 • Antalia

  Antalia

  Dimensionet: 204x65x214

  899 Euro

  Ose me këste nga 43 €/muaj. Dhomë gjumi e kompletuar, me dollap, komo, pasqyrë, krevat, 2 komodina. Zgara dhe dysheku nuk përfshihen në çmim
 • Lux

  Lux

  Dimensionet: 204x65x214

  649 Euro

  Ose me këste nga 32 €/muaj. Dhomë gjumi e kompletuar, me dollap, komo, pasqyrë, krevat, 2 komodina. Zgara dhe dysheku nuk përfshihen në çmim
 • Tijana

  Tijana

  Dimensionet: 250x220x60cm

  899 Euro

  Ose me këste nga 43 €/muaj. Dhomë gjumi e kompletuar, me dollap, komo, pasqyrë, krevat, 2 komodina. Zgara dhe dysheku nuk përfshihen në çmim

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.