• Home
 • Rreth nesh
 • Vendndodhja e showroom
 • Kontakt
 • Kendi Erik

  Kendi Erik

  Dimensione: 282x212 cm

  539 Euro

 • Kendi Pablo

  Kendi Pablo

  Dimensionet: 300x250 cm

  629 Euro

  Kend qe hapet, kthehet ne krevat. Ka kontenitor.
 • Kendi Vincent

  Kendi Vincent

  Dimensione: 320x240

  749 Euro

 • Seti Alexander

  Seti Alexander

  290 Euro

  Seti tresh, dysh dhe kolltuk.
 • Kënd Edvard

  Kënd Edvard

  dimesione: 375x 300 x 185 cm

  799 Euro

 • Kënd Saturn

  Kënd Saturn

  dimesione: 305 x 185 cm

  429 Euro

 • Kënd Belen

  Kënd Belen

  dimesione: 287 x 240 cm

  599 Euro

 • Kënd Gaudi

  Kënd Gaudi

  300x230 cm

  1199 Euro

  Këndi mund të personalizohet si në ngjyra nga katalogu dhe në dimesione.
 • Kënd Flavin

  Kënd Flavin

  340x320 cm

  1799 Euro

  Këndi bëhet me porosi, mund të personalizoni në ngjyra sipas katalogut dhe në përmasa.
 • Kënd / Divan Hugo

  Kënd / Divan Hugo

  195x130 cm

  199 Euro

  149 Euro

 • Divani Modi

  Divani Modi

  dimesione : 146x82 cm

  299 Euro

  199 Euro

  Divan me hapje
 • Matis

  Matis

  Dimensionet: 297x206x79cm

  525 Euro

  I disponueshëm me kënd nga e majta dhe e djathta
 • Kendi Mio

  Kendi Mio

  Dimensionet:295x195

  499 Euro

  Kënd dhe krevat dopio
 • Këndi Renuar

  Këndi Renuar

  Dimensionet: 300x199x78cm

  499 Euro

 • Këndi Botero

  Këndi Botero

  Dimensionet:220x166x90cm

  599 Euro

  Këndi mund të porositet si majtas dhe djathtas.
 • Poltron Elektirk Botero

  Poltron Elektirk Botero

  Dimensionet:97x90x90

  299 Euro

  Rehati dhe Butësi maksimale

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.