• Home
 • Rreth nesh
 • Vendndodhja e showroom
 • Kontakt
 • Tree

  Tree

  99 Euro

  Seti përmban 1 tavolinë + 2 poltrona
 • Veranda

  Veranda

  129 Euro

  Seti permban 1 tavolinë + 1 sofa dyshe + 2 poltrona + 3 jastëkë
 • Tavolinë Azalea

  Tavolinë Azalea

  80x160 cm

  99 Euro

  secila karrige kushton 25€
 • Tavolinë Leilani

  Tavolinë Leilani

  80x160 cm

  119 Euro

  Secila karrige kushton 25€
 • Tavolinë Mesi Danica

  Tavolinë Mesi Danica

  70x70cm

  99 Euro

  Tavolinë mesi bashkë me 4 pupa
 • Tavolinë Daisy

  Tavolinë Daisy

  80x140 cm

  119 Euro

  secila karrige kushton 39 €
 • Tavolinë Mesi Ivy

  Tavolinë Mesi Ivy

  50x50 cm

  49 Euro

  Materiali: xham i temperuar, strukturë metalike, efekt druri
 • Tavolinë Mesi Flora

  Tavolinë Mesi Flora

  49 Euro

  Masa L - 69 €
 • Tavolinë Mesi Ren

  Tavolinë Mesi Ren

  50x50 cm

  19 Euro

  Materiali: xham i temperuar
 • Tavolinë Mesi Begonia

  Tavolinë Mesi Begonia

  99 Euro

  Materilai MDF, me efekt çemento, këmbët metalike
 • Tavoline Mesi Duos

  Tavoline Mesi Duos

  Dimensionet: 90x50x45cm

  69 Euro

 • Tavolina Gisele

  Tavolina Gisele

  Dimensionet: 160 x 90 cm

  169 Euro

 • Set Tavolo Ronin

  Set Tavolo Ronin

  Dimensionet: 90 x 150 cm

  199 Euro

 • Set Vento Bianco

  Set Vento Bianco

  Dimensionet: 90x150

  169 Euro

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.