• Home
 • Rreth nesh
 • Vendndodhja e showroom
 • Kontakt
 • Cinderella

  Cinderella

  Dimesione: 80x53x170 cm

  749 Euro

 • Lambo

  Lambo

  dimesione: 240x120x89 cm

  249 Euro

  Krevati ka strukturë solide metalike
 • Bus

  Bus

  dimesione: 80x54x170 cm

  877 Euro

  Seti ka strukturë solide metalike
 • Sam

  Sam

  Dimesione: 235x146x166 cm

  399 Euro

  Krevati ka strukturë solide metalike
 • Jeep

  Jeep

  Dimesione: 231x142x133 cm

  299 Euro

  Krevati ka strukturë solide metalike
 • Tomas

  Tomas

  Dimesione: 207x112x128 cm

  299 Euro

  Krevati ka strukturë solide metalike
 • Wonder

  Wonder

  Dimesione: 80x54x97 cm

  937 Euro

 • Dhoma Kiddo E Kuqe

  Dhoma Kiddo E Kuqe

  215x235x52

  449 Euro

 • Dhoma Kastelo ( Jeshile )

  Dhoma Kastelo ( Jeshile )

  dimensionet: 290 x 100 cm x 53 cm

  dimensionet e krevatit 80x190

  439 Euro

  Në çmim përfshihen edhe zgarat e krevateve.
 • Dhoma Kappa ( Violë )

  Dhoma Kappa ( Violë )

  dimensionet: 290 x 100 cm x 53 cm

  dimensionet e krevatit 80x190

  379 Euro

  Në çmim përfshihet edhe zgarat.
 • Dhoma Kappa ( Blu )

  Dhoma Kappa ( Blu )

  dimensionet: 290 x 100 cm x 53 cm

  dimensionet e krevatit 80x190

  379 Euro

  Zgara është e përfshirë në çmim.

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.