• Home
 • Rreth nesh
 • Vendndodhja e showroom
 • Kontakt
 • Karrike Komodo

  Karrike Komodo

  9 Euro

  8 Euro

 • Veranda

  Veranda

  Permasa te tavolines: 90x60x46 cm

  Permasa te poltrones dyshe: 134x72x76 cm

  Permasa te poltronit tek: 72x72x76 cm

  129 Euro

 • Seti Tree

  Seti Tree

  Permasa te tavolines: 53x53x40 cm

  Permasa te poltrones: 60x58x89 cm

  99 Euro

  75 Euro

 • Seti Java

  Seti Java

  Permasa te tavolines: 78x55x38 cm

  Permasa te poltronit tek: 72x65x74 cm

  Permasa te poltrones dyshe: 133x65x74 cm

  199 Euro

 • Seti Madura

  Seti Madura

  Permasat e tavolines jane: 77x50x43 cm

  Permasat e poltrones dyshe: 116x50x45 cm

  Permasat e poltrones teke: 55x50x45 cm

  99 Euro

  84 Euro

 • Samoa

  Samoa

  Permasa te stolave: 60x38x45 cm

  Permasa te tavolines: 137x78x72 cm

  89 Euro

 • Seti Papua

  Seti Papua

  Permasa te tavolines: 80x80 cm

  Permasa te stolave: 60x38x45 cm

  49 Euro

 • Ponente

  Ponente

  Permasa: 70x70 cm

  39 Euro

  35 Euro

 • Tavoline Sumatra

  Tavoline Sumatra

  Permasa: 137x78x72 cm

  49 Euro

  39 Euro

 • Karrige Folia

  Karrige Folia

  Permasa: 60x58x89 cm

  35 Euro

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.