• Home
  • Rreth nesh
  • Vendndodhja e showroom
  • Kontakt

PRIMA

119 Euro

Krevati behet me zgarë fikse dhe zgarë kontenitor
Porosite tani Online!
OSE TELEFONO NE 069 70 88 805

Krevati PRIMA i veshur me lëkurë ekologjike.

Korniza e krevatit
PRIMA   90x190 - 105€
PRIMA 120x190 - 119€
PRIMA 160x190 - 119€
PRIMA 160x200 - 129€
PRIMA 180x200 - 129€

Me zgarë fikse
PRIMA   90x190 - 135€
PRIMA 120x190 - 154€
PRIMA 160x190 - 154€
PRIMA 160x200 - 164€
PRIMA 180x200 - 174€

Me zgarë kontenitor
PRIMA 120x190 - 219€
PRIMA 160x190 - 219€
PRIMA 160x200 - 229€
PRIMA 180x200 - 249€

Transport dhe montim në të gjithe Shqipërinë. Transporti dhe montimi nuk përfshihet në çmim.

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.

Prenotoni online

Shporta

PRIMA

119 Euro
X