• Home
  • Rreth nesh
  • Vendndodhja e showroom
  • Kontakt

Mobilje Tv Dos

208x165x34 cm

199 Euro

179 Euro

MOBILJE MADE IN: GERMANY
Porosite tani Online!
OSE TELEFONO NE 069 70 88 805

E pajisur me LED te vitrina e xhamit

Transport dhe montim në të gjithe Shqipërinë. Transporti dhe montimi nuk përfshihet në çmim.

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.

Prenotoni online

Shporta

Mobilje Tv Dos

179 Euro
X