• Home
  • Rreth nesh
  • Vendndodhja e showroom
  • Kontakt

Mobilje Tv Hit

226X189X39 CM

189 Euro

MOBILJE MADE IN: GERMANY
Porosite tani Online!
OSE TELEFONO NE 069 70 88 805

E pajisur me LED te vitrina e xhamit

Transport dhe montim në të gjithe Shqipërinë. Transporti dhe montimi nuk përfshihet në çmim.

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.

Prenotoni online

Shporta

Mobilje Tv Hit

189 Euro
X