• Home
  • Rreth nesh
  • Vendndodhja e showroom
  • Kontakt

Kënd / divan HUGO

195x130 cm

199 Euro

Porosite tani Online!
OSE TELEFONO NE 069 70 88 805

Dimesionet nga brënda janë 165x65 cm 

Transport dhe montim në të gjithe Shqipërinë. Transporti dhe montimi nuk përfshihet në çmim.

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.

Prenotoni online

Shporta

Kënd / divan HUGO

199 Euro
X