• Home
  • Rreth nesh
  • Vendndodhja e showroom
  • Kontakt

Belen

Dimensione: 287 x 240 cm

599 Euro

Porosite tani Online!
OSE TELEFONO NE 069 70 88 805

 

 

Këndi Belen është superfunksional ,shëndërohet në krevat ,ka pupë me kontenitor ,me dy pupa ekstra ,mbështetëse të levizshme të shpinës.


Këndi kur hapet bëhet krevat me dimensione 134 x206 cm :)

Transport dhe montim në të gjithe Shqipërinë. Transporti dhe montimi nuk përfshihet në çmim.

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.

Prenotoni online

Shporta

Belen

599 Euro
X