• Home
  • Rreth nesh
  • Vendndodhja e showroom
  • Kontakt

BUS

dimesione: 80x54x170 cm

877 Euro

Seti ka strukturë solide metalike
Porosite tani Online!
OSE TELEFONO NE 069 70 88 805

Krevati 235x147x170 cm - 399 €
Dollapi 80x54x170 cm - 299 €
Tavolina e studimit 124x53x141 cm & stol 61x38x45 cm - 179 €

Transport dhe montim në të gjithe Shqipërinë. Transporti dhe montimi nuk përfshihet në çmim.

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.

Prenotoni online

Shporta

BUS

877 Euro
X