• Home
  • Rreth nesh
  • Vendndodhja e showroom
  • Kontakt

SAM

Dimesione: 235x146x166 cm

399 Euro

340 Euro

Krevati ka strukturë solide metalike
Porosite tani Online!
OSE TELEFONO NE 069 70 88 805

Transport dhe montim në të gjithe Shqipërinë. Transporti dhe montimi nuk përfshihet në çmim.

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.

Prenotoni online

Shporta

SAM

340 Euro
X