• Home
  • Rreth nesh
  • Vendndodhja e showroom
  • Kontakt

Tree

99 Euro

75 Euro

Seti përmban 1 tavolinë + 2 poltrona
Porosite tani Online!
OSE TELEFONO NE 069 70 88 805

Dimensionet e tavolinës: 53x53x40 cm
Dimensionet e poltronës: 60x58x89 cm

Transport dhe montim në të gjithe Shqipërinë. Transporti dhe montimi nuk përfshihet në çmim.

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.

Prenotoni online

Shporta

Tree

75 Euro
X