• Home
  • Rreth nesh
  • Vendndodhja e showroom
  • Kontakt

Kuzhina Sonia

Porositet sipas permasave te personalizuara

Projekti FALAS

175 Euro

Kapak MADE IN ITALY, spesor kapaku 18 mm.
Porosite tani Online!
OSE TELEFONO NE 069 70 88 805

Banko 40 mm dhe 60 mm

Me material MDF ME RIVESHJE kushton 175 € meter/linear (baze + pensile)!

Me material MDF AKRILIK kushton 200 € meter/linear (baze + pensile)!
Kolona kushton 70 € per material MDF ME RIVESHJE dhe 75 € per material MDF AKRILIK

Transport dhe montim në të gjithe Shqipërinë. Transporti dhe montimi nuk përfshihet në çmim.

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.

Prenotoni online

Shporta

Kuzhina Sonia

175 Euro
X