• Home
  • Rreth nesh
  • Vendndodhja e showroom
  • Kontakt

Letizzia

Dimensione te dollapit: 278x58x218 cm

1049 Euro

Porosite tani Online!
OSE TELEFONO NE 069 70 88 805

 

Permasat e dollapit jane:

Gjatesi 278 cm

Thellesi 58 cm

Lartesi 218 cm

Gjithashtu jane te perfshira edhe komoja, pasqyra, dy komodina dhe krevati me dimensione 160x200 cm (brenda per brenda).

Transport dhe montim në të gjithe Shqipërinë. Transporti dhe montimi nuk përfshihet në çmim.

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.

Prenotoni online

Shporta

Letizzia

1049 Euro
X