• Home
  • Rreth nesh
  • Vendndodhja e showroom
  • Kontakt

Seti Java

Permasa te tavolines: 78x55x38 cm

Permasa te poltronit tek: 72x65x74 cm

Permasa te poltrones dyshe: 133x65x74 cm

199 Euro

Porosite tani Online!
OSE TELEFONO NE 069 70 88 805

Seti Java vjen ne material polipropilen (plastike e gomuar, shume e durueshme dhe e qendrueshme).

Transport dhe montim në të gjithe Shqipërinë. Transporti dhe montimi nuk përfshihet në çmim.

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.

Prenotoni online

Shporta

Seti Java

199 Euro
X