• Home
  • Rreth nesh
  • Vendndodhja e showroom
  • Kontakt

Matis

Dimensionet: 297x206x79cm

525 Euro

I disponueshëm me kënd nga e majta dhe e djathta
Porosite tani Online!
OSE TELEFONO NE 069 70 88 805

Kënd me krevat, kontenitor, mbeshtetse qafe dhe krahu të lëvizshme.

Transport dhe montim në të gjithe Shqipërinë. Transporti dhe montimi nuk përfshihet në çmim.

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.

Prenotoni online

Shporta

Matis

525 Euro
X