• Home
  • Rreth nesh
  • Vendndodhja e showroom
  • Kontakt

Oliver

Dimensione: 270x160 cm

599 Euro

Porosite tani Online!
OSE TELEFONO NE 069 70 88 805

Këndi OLIVER bashkë me pupë me 'sënduk', i cili ka kontenitordhe hapet shndërrohet në një vënd fjetje.

Dimensionet: 270 cm x 160 cm, lartesi 85 cm, kur hapet shnderrohet ne vend fjetje me dimensione: 110 cm x 250 cm.

Transport dhe montim në të gjithe Shqipërinë. Transporti dhe montimi nuk përfshihet në çmim.

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.

Prenotoni online

Shporta

Oliver

599 Euro
X