• Home
  • Rreth nesh
  • Vendndodhja e showroom
  • Kontakt

Rodi

Dimensionet: 240x50x196

299 Euro

Porosite tani Online!
OSE TELEFONO NE 069 70 88 805

Gjatesi 240 cm,
lartesi 196 cm
Gjeresia maksimale 50 cm

Transport dhe montim në të gjithe Shqipërinë. Transporti dhe montimi nuk përfshihet në çmim.

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.

Prenotoni online

Shporta

Rodi

299 Euro
X