• Home
  • Rreth nesh
  • Vendndodhja e showroom
  • Kontakt

Ulisse

Dimensionet: 276x48x240

359 Euro

Porosite tani Online!
OSE TELEFONO NE 069 70 88 805

Gjatesi standarte 276 cm
lartesi standarte 240 – 250 cm
gjeresia maksmiale – 48 cm

Transport dhe montim në të gjithe Shqipërinë. Transporti dhe montimi nuk përfshihet në çmim.

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.

Prenotoni online

Shporta

Ulisse

359 Euro
X