• Home
  • Rreth nesh
  • Vendndodhja e showroom
  • Kontakt

Atena

Dimensionet: 280x50x208

399 Euro

Porosite tani Online!
OSE TELEFONO NE 069 70 88 805

Gjatesi standarte 280 cm
lartesi 208 cm
Gjeresia maksimale 50 cm

Transport dhe montim në të gjithe Shqipërinë. Transporti dhe montimi nuk përfshihet në çmim.

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.

Prenotoni online

Shporta

Atena

399 Euro
X