• Home
  • Rreth nesh
  • Vendndodhja e showroom
  • Kontakt

Santorini

Dimensionet: 270x50x183

405 Euro

Porosite tani Online!
OSE TELEFONO NE 069 70 88 805

Gjatesi standarte 270 cm
Lartesi standarte 183 cm
Gjeresi maksimale 50 cm

Transport dhe montim në të gjithe Shqipërinë. Transporti dhe montimi nuk përfshihet në çmim.

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.

Prenotoni online

Shporta

Santorini

405 Euro
X