• Home
  • Rreth nesh
  • Vendndodhja e showroom
  • Kontakt

Adresa

Casa Italia, Kati I dhe II
Tiranë - Durrës, km 0, Mbikalimi i Kamzës, Tiranë

Telefon

044535000

Hapur

9:00–21:00

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.