• Home
  • Rreth nesh
  • Vendndodhja e showroom
  • Kontakt

Adresa

Rruga Gjergj Kastrioti, Vlorë 9401
Në fund të Rrugës Transballkanike

Telefon

069 708 8834

Hapur

9:00–19:00

MERR OFERTAT E FUNDIT DIREKT NE EMAIL

Regjistrohu në listën tonë të email-eve për të marrë informacionet e fundit mbi produktet tona.

Duke vendosur email-in tim në këtë listë, jam dakord të marr në mënyrë periodike lajme mbi kompaninë BestSeller dhe ofertat më të fundit.